VIDEO / Versuri cutremurătoare pentru mămica Ileana Ciuculete de la fiii ei! "Rămas bun, măicuță dragă!"

+2 click pentru
galerie

Cornel Galeş alături de Cristi şi Mugurel Sfetcu © Captură TV

Fiii Ilenei Ciuculete, după moartea mamei lor, au decis să facă o melodie specială în memoria regretatei artiste. Cristi şi Mugurel Sfetcu îşi cer iertare în versuri şi îi declară dragostea mamei pe care au pierdut-o pe 14 martie.

Cristi şi Mugurel Sfetcu au declarat că şi-au pierdut marea avere şi comoara pe data de 14 martie, atunci când a murit mama lor. În memoria ei, au compus cu ajutorul unor prieteni o melodie despre ea. Îşi cer iertare că nu au preţuit-o şi o iubesc, chiar şi după moartea sa. 

"Mamă îţi plâng urmele tale / Şi în genunchi îţi cer iertare / Că pe unde mergeai tu / Înflorea tot pământul / Tu iarta-mă negreşit / Dacă nu te-am preţuit /  Poate dacă îţi spuneam ce simt / Dar din suflet te-am iubit" sunt versurile melodiei cântate de Cristi şi Mugurel Sfetcu în memoria Ilenei Ciuculete. 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro