VIDEO / MESAJUL emoţionant al fiilor pentru Ileana Ciuculete: "Averea noastră s-a dus pe 14 martie"

+3 click pentru
galerie

Mugurel şi Cristi Sfertcu, alături de Cornel Galeş. © Sursa foto: captură Antena 1

În cadrul primei apariţii tv a băieţilor Ilenei Ciuculete, după moartea regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu au transmis un mesaj emoţionant. Alături de ei a fost şi Cornel Galeş.

"De durere normal, acesta e sentimentul care ne încearcă cel mai mult. Noi ne-am împăcat cu mult înainte să se îmbolnăvească.", a spus Mugurel Sfetcu în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Întrebaţi de Mirela Vaida despre averea lăsată de regretata artistă fiul cel mic al Ilenei Ciuculete a avut o reacţie emoţionantă.

"Averea noastră s-a dus pe 14 martie", a mărturisit Cristi Sfetcu.

Ilena Ciuculete s-a măritat înainte să devină majoră, iar în urma primului mariaj a avut băieţi: pe Mugurel şi Cristian Sfetcu.

"M-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, la 16 ani, când deja eram cântăreaţă. Apoi la vârsta de 19 ani am dat naştere primului meu băiat , Mugurel , la 2 ani a venit şi cel de-al 2-lea băiat, Cristian, care vroiam să fie fată, dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul şi mi-a dăruit tot băiat. O să-mi aducă băieţii două nurori şi o să le iubesc poate mai mult decât pe ei dacă vor fi pe sufletul meu şi nu o să fiu severă deloc pentru că şi eu am avut soacră", a declarat la un moment dat Ileana Ciuculete, potrivit romaniatv.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro