VIDEO / Mesajul impresionant al lui Mihai Gâdea, către mama Iulianei Gătej

Iuliana Gătej / foto: FACEBOOK

Mihai Gâdea și-a început prima emisiune din acest an, amintind de Iuliana Gătej, jurnalista de la Antena 3 care a murit în Ajun de Crăciun, într-un accident rutier.

Stăpânindu-se din plâns, realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” a vorbit despre colega sa, pe care a considerat-o ca pe o soră:

”Mă aflu printre aceia care au pierdut nu doar o colegă, nu doar o prietenă, ci o soră, așa cum va rămâne Iuliana Gătej pentru mine. Un coleg m-a sunat în seara de Ajun și am crezut că pentru a-mi spune câteva cuvinte, așa cum făceam de ani de zile. Mi-a zis că Iuliana a avut un accident. Am fost acolo, așa cum au fost toți colegii care nu au lucrat.

Îmi doresc să nu mai avem parte de astfel de tragedii și aș vrea să vă spun că Iuliana va avea mereu un loc în inima noastră.
A fugit ca să fie cu mama, ca a doua zi să se întoarcă. Mama Iulianei m-a luat în brațe. Aș vrea să îi spun acum că noi nu o vom uita niciodată pe Iuliana”
, a spus Mihai Gâdea.

V.M

Citește și:
Iuliana Gătej, condusă pe ultimul drum. Cei care au iubit-o au omagiat-o printr-un gest extraordinar
Patriarhul Daniel, mesaj de condoleanţe pentru familia Iulianei Gătej!
Tulburător. Nașul de botez al Iulianei Gătej a murit la câteva ore după ea
VIDEO / Lacrimi şi durere la Focşani. "Fluturica" îşi ia astăzi zborul. Aproximativ 200 de persoane s-au strâns la căpătâiul Iulianei Gătej


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro