VIDEO / Michelle Obama, secretele unei căsnicii fericite! Fosta prima Doamnă a dat tot din casă

Barack Obama și Michelle Obama © Sursa foto: arhivă

Michelle Obama a dezvăluit care sunt secretele pentru a avea o căsnicie reuşită. Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii a oferit sfaturi de care fiecare cuplu ar trebui să ţină cont.

Au un mariaj fericit de peste 25 de ani, iar Michelle Obama poate fi considerată cea mai norocoasă femeie, pentru că are alături un bărbat ca Barack Obama. Fostul Preşedinte al Statelor Unite ale Americii a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soţie când ea lucra ca asociat în cadrul firmei de avocatură Sidley Austin. 

 

Anii au trecut, dar ei au rămas neschimbaţi. Aceeaşi iubire îi uneşte şi acum, după 28 de ani de când s-au cunoscut. Barak Obama a emoţionat întreaga planetă cu declaraţie pe care i-a făcut-o soţiei sale, conform Antena Stars.

”Cineva trebuie să facă cealaltă persoană să râdă tot timpul. Suntem soţ şi soţie, ne descurcăm cu cei mici. Familia e pe primul loc investind şi insuflând acele valori copiilor noştri: onestitate, demnitate, tratarea celorlalţi cu respect, educaţia să fie pe primul loc. Dacă mi-aş fi făcut griji la vârsta ta de cine m-ar fi plăcut sau de cine ar fi crezut că sunt drăguţă nu aş fi fost măritată astăzi cu preşedintele Statelor Unite.”, au fost sfaturile pe care Michelle Obama le-a oferit tuturor femeilor.

Barack Obama, pe numele său adevărat Barack Hussein Obama al II-lea s-a născut pe 4 august 1961, în Honolulu, Hawaii. El e al 44-lea și actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii, fiind primul afro-american ales în această funcție, în urma alegerilor prezidențiale din 4 noiembrie 2008, alături de Joe Biden ca vicepreședinte. A fost învestit în funcție la 20 ianuarie 2009 și l-a înlocuit pe predecesorul său George W. Bush. În 2012, a fost reales, rămânând astfel în funcție pentru încă 4 ani.

Preşedintele american e căsătorit din 1992 cu Michelle Obama. Cei doi ai împreună două fete, pe Malia şi Sasha

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro