Mihaela Rădulescu nu îi dă pace lui Felix Baumgartner nici când face curăţenie. Ce ţinute provocatoare poartă

Mihaela Rădulescu nu trece neobservată nici atunci când face curăţenie. Chiar şi când dă cu aspiratorul în casa iubitului ei, Felix Baumgartner, "diva de la Monaco", transformă această activitate casnică în ceva senzual.

Mihaela Rădulescu spune că îi plac ţinutele provocatoare şi îi place să îi stârnească imaginaţia lui Felix îmbrăcată în ciorapi cu port-jartier. "Când se întâmplă să fac curat în casa bărbatului, fără copil, e posibil să daţi peste mine în ciorapi cu port-jartier şi un tricou mai lung sau... orice mă duce departe de imaginea femeii în capot (mai nou e în trening). Am verificat, suntem la fel de seducătoare şi cu aspiratorul în mână, iar dacă avem şi umor şi chef de viaţă, se face curăţenie nu doar în casă, ci şi în suflet", a scris ea pe pagina unui site de socializare.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner îşi trăiesc povestea de dragoste de peste un an de zile și merg peste tot la evenimente mondene și sportive.

Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Felix Baumgartner s-a pozat cu fratele "geamăn"! Facem pariu că nu ghiceşti care-i iubitul Mihaelei şi care-i "cumnatul"?

Scandal în showbiz! Elena Cârstea sare la gâtul Mihaelei Rădulescu: "Nu e sănătoasă la cap!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro