VIDEO / Mihaela şi Mihai de la "Mireasă pentru fiul meu", la un pas de despărţire. Bruneta a izbucnit în lacrimi: "Nu te iubeşte!"

+4 click pentru
galerie

sursa: captura video

 Mihai şi Mihaela de la "Mireasă pentru fiul meu" sunt unul dintre cele mai susţinute cupluri din concurs. Certurile dintre ei au dus la intervenţia mamei concurentei, care a pus şi mai mare presiune pe relaţia lor.

Mama Mihaelei, Niculina, a intrat în direct prin intermediul telefonic şi s-a supărat foarte tare pe atitudinea fiicei sale. Aceasta nu este de acord
"Nu te iubeşte, Mihaela! Tu îl iubeşti pe el foarte mult. Deci te rog frumos să mă asculţi. Tu tragi de el. Tu nu vezi că el nu te bagă în seamă?" i-a trasmis mama concurentei, brunetei.
Doamna Niculina este foarte supărată pentru că susţine că Mihai nu o iubeşte cu adevărat pe fiica sa şi nu i se pare normal ca iubitul fetei ei să fie atât de gelos.
"Mihai de cateva zile te evită şi nu vrea să mai fie cu tine. Eu nu mai suport când tragi de el şi cerşeşti iubire şi el nu vrea să mai vorbească cu tine," a mai spus femeia, la Antena 1.
Când a auzit vorbele acestea, cocurentul a început să o ia în braţe şi să o pupe pe brunetă, care a izbucnit în lacrimi din cauza afirmaţiilor mamei ei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 10:50 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbata de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro