VIDEO / Mihaela și Mihai de la MPFM s-au căsătorit! Fosta concurentă a strălucit în rochia de mireasă

+6 click pentru
galerie

Miki și Mihai © Sursa foto: Facebook

Mihaela și Mihai de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Fosta concurentă a avut o rochie spectaculoasă, iar nașii au făcut deliciul serii.

Mihaela a purtat o rochie de mireasă stil prințesă cu mult auriu. Fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a optat și pentru o coroniță argintie, strălucitoare, pe care a purtat-o la cocul de mireasă. Mihai a fost îmbrăcat într-un costum negru care îi venea ca turnat.

Nașii nu au fost nimeni alții decât Lavinia și Eduard, foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Distracția a fost în toi la nunta Mihaelei și a lui Mihai, petrecerea a ținut până dimineața. 

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro