VIDEO / Mihai Albu, totul despre noua lui iubită! Care este secretul relaţiei lor la distanţă

Mihai Albu, totul despre noua lui iubită © Facebook

La patru ani de la divorț, Mihai Albu este pregătit să-și refacă viața lângă o femeie stabilită în Mallorca. Nu îşi ascunde iubirea şi se înţelege foarte bine cu cea care i-a readus fericirea.

Mihai Albu a încheiat un mariaj în urmă cu patru ani, dar nu duce lipsă de afecţiune. Designerul de pantofi recunoaşte că se simte extraordinar de când o are alături de tânăra din străintătate.

"Este bine, totul e bine. Este o persoană care nu trăieşte în România", a declarat Mihai Albu pentru Antena Stars.

Chiar dacă trăiesc la distanţă, acest lucru nu le afectează relaţia. Se înţeleg foarte bine, dar totuşi Mihai Albu nu vorbeşte încă despre un cuplu stabil.

"Dificil într-adevăr, dar se va găsi o soluţie (n.r. în relaţia lor la distanţă).  E cam devreme să spun asta (n.r. care este puncrul forte din relaţie).  Trebuie comunicare, trebuie, nu ştiu, de aici vine şi  soliditatea unei relaţii şi trebuie să existe respect să fie oarecum pasiuni comune, visuri comune, idei comune, să fie un întreg, deocamdată totul e bine", a mai spus designerul.

Mihai Albu este un designer român de încălţăminte. Acesta a fost căsătorit cu Iulia Albu, împreună cu care are o fetiţă, pe nume Mikaela. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro