VIDEO / Mihai Mitoşeru, vacanţă cu peripeţii! I-a fost furat telefonul şi când a văzut cine e făptaşul a avut un şoc

Captură video

Mihai Mitoşeru a avut parte de o vacanţă cu peripeţii. Aflat la Madrid, acesta a mers să ia masa împreună cu partenera lui de viaţă, însă a trăit un şoc: cineva i-a furat telefonul şi, culmea, făptaşul era un român.

Mihai Mitoşeru s-a filmat pentru a povesti tuturor ce a păţit. "Acum 15 minute mi s-a furat telefonul, din acest loc. Suntem în piaţa San Anton, sunt cu nevastă-mea, care filmează. Ne simţeam bine, ultima zi în Madrid. Era foarte frumos. La un moment dat a venit un băieţel pe aici. A venit cu un pian şi făcea pe handicapatul, cerşea. L-a pus aici. Nu mi-am dat seama, sunt profesionişti, fac foarte bine ceea ce fac. Noi tot încercam în engleză, că nu ne-am prins că e român. Am văzut că s-a retras, dar în fugă. Am avut norocul să mă uit repede, am văzut că nu mai e telefonul. Am văzut uşa aceea, am fugit după el. Norocul meu că lunea joc fotbal şi că am antrenament. L-am prins, l-am luat de gât. Mi-a zis: domnul Mitoşeru, mă scuzaţi nu am ştiut că suntem român. Mi-a mai zis: sunt ţigan, iartă-mă. Am foarte mulţi prieteni ţigani şi sunt foarte mişto ca oameni. Ăştia ne fac ţara de... Cum să mai zic eu unde merg că sunt român. A scos telefonul de sub mânecă. Nu a ieşit nimeni, nu a venit nimeni", a spus Mihai Mitoşeru.

Mihai Mitoșeru și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, Noemi Dragomir (27 de ani) pe 12 decembrie 2015 în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. S-au pregătit ca la carte și au avut numai invitați de seamă. La fericitul eveniment au participat multe nume din peisajul monden, printre care Daniela Crudu, Oana Roman, Nea` Mărin, Dan Capatos, Viorel și Oana Lis.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro