VIDEO / Mihai şi Miki Borviz, de la MPFM, au prima dispută între soţi înainte de nuntă! Cine cântă-n casă: cocoşul sau găina?

+4 click pentru
galerie

Mihai şi Mihaela Borviz © Facebook

Mihaela şi Mihai au decis să îşi organizeze nunta în cadrul emisiunii "Nuntă cu scântei". Aceştia au avut parte de surprize de proporţii, dar au scos la iveală şi anumite incidente din timpul nunţii.

Mihaela a insistat să vorbească despre incidentul care s-a petrecut în Biserică, dar, după aceea, cei doi au avut parte de surprize de proporţii la petrecere. 

"Vezi ce faci cu penele astea! Mie nu-mi plac. Mă omori cu zile", i-a spus Mihai soţiei sale.

"Să le spunem tuturor ce s-a întâmplat în Biserică! Că te-am ... spune, recunoaşte! Te-am călcat pe picior şi tu ai sărit aşa repede să mă calci şi tu", a replicat Mihaela. 

"Eu o să te conduc, eu sunt cocoşul tău şi tu eşti găina", i-a promis Mihai.

Totodată, două cântăreţe celebre de la noi şi-au făcut apariţia la petrecerea celor doi. Mirii au rămas mască când au văzut cine sunt fetele.

"Casă de piatră, dragilor. Am auzit că aţi pregătit un moment frumos pe melodia noastră", au spus cele două cântăreţe. 

"Cea mai frumoasă surpriză de la nuntă a fost când au venit fetele de la Bambi că eu mi-am dorit de când eram mică să-mi cânte", a spus Mihaela.

Nașii nu au fost nimeni alții decât Lavinia și Eduard, foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Distracția a fost în toi la petrecerea Mihaelei și a lui Mihai.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro