VIDEO / Mihai Trăistariu, mai încrezător ca niciodată! S-a pregătit temeinic pentru un show total pe scena Eurovision: „Punct ochit, punct lovit!”

+3 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu © Arhivă

Mihai Trăistariu s-a pregătit, pentru a noua oară, de cel mai râvnit show, şi anume Eurovision. Acesta are foarte multă încredere în sine şi abia aşteaptă să facă un spectacol total pe scenă. 

Mihai Trăistariu a povestit în platoul „Star Matinal” cât de încrezător este pentru viitoarea sa prestaţie pe scena Eurovision. Nu doar că s-a pregătit temeinic pentru showul total pe care îl va face, dar, de asemenea, Mihai Trăistariu îşi doreşte să aibă acelaşi succes precum în anul 2006. 

„În 2006 a fost Tornero. E a noua oară când particip la Eurovision. În 2006 am fost foarte aproape de a câştiga, am fost pe locul patru. România poate să ia locul întâi! Tornero, în italiană, înseamnă „Mă voi întoarce”. Vreau să repet acest succes şi să depăşesc recordul. Pregătesc un show cum n-am avut în semifinală. Acum schimb radical, scena va fi plină de spectacol, de dinamică. Nu mai zic de costume, că acolo va fi „punct ochi, punct lovit”! (...) În afară, visez un show OZN!”, a spus Mihai Trăistariu în platoul „Star Matinal”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro