VIDEO / Mirela Boureanu Vaida, mesaj inedit pentru telespectatori! Vedeta TV a ales să le cânte oamenilor prezenţi în Piaţa Constituţiei

Sursa foto: arhiva

Mirela Boureanu Vaida a venit şi ea în Piaţa Constituţiei pentru a fi alături de colegii săi şi să le transmită celor prezenţi acolo un mesaj de mulţumire pentru devotamentul şi fidelitatea de care dau dovadă.

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a ales o metodă mai inedită să le mulţumească telespectatorilor care o urmăresc în fiecare zi interpretând piesa "The Best" a celebrei Tina Turner. 

"Noi cei care lucrăm la televizor nu vedem şi simţim această energie. Faptul că voi ne urmăriţi, pe mine sincer, mă face să fiu fericită. Voi sunteţi cei care ne fac cei mai buni, chiar dacă nu am pretins niciodată acest lucru. Sunt de cinci ani în această echipă şi sper că o să pot să mai fiu şi de acum înainte", a spus Mireala.

Antena 3 și celelalte posturi ale trustului Antena Group riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Mihai Morar, mesaj din Piaţa Constituţiei: "Să vă fie ruşine!"
VIDEO / Florin Ristei, în Piața Constituției alături de vedetele trustului Intact: ”Dacă eu apar la TV și omul nu mă poate vedea, atunci avem o problemă”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro