VIDEO / Mirela Vaida, cu ochii în lacrimi! Vestea că Stela Popescu a murit a lăsat-o fără cuvinte: "Stelele nu mor niciodată"
Publicat pe 23.11.2017 la 17:06 Actualizat pe 23.11.2017 la 18:49
Mirela Vaida este în stare de șoc de când a aflat vestea că Stela Popescu a murit. La începutul emisiunii Acces Direct, prezentatoarea TV și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune cine a fost Stela Popescu.
Mirela Vaida este în stare de șoc de când a aflat vestea că Stela Popescu a murit. La începutul emisiunii Acces Direct, prezentatoarea TV și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune cine a fost Stela Popescu.
Conform Mirelei Vaida, se pregăteau să plece într-un turneu peste hotare, în mai puțin de o săptămână.
"E o zi în care noi suntem mai triști și mai săraci. Am jucat și am râs împreună, am avut turnee împreună, ne-ar fi așteptat un turneu peste mai puțin de o săptămână. Nu mai spun câte spectacole avem și câte capete de afiș ține Stela Popescu de foarte mulți ani. Eu mă aflu în postura ca în această emisiune să vă anunț moartea ei. Așa a ales ea să se stingă, fără să chinuie pe nimeni. Continuă să fie Stela Popescu pentru că stelele nu au moarte", a spus Mirela Vaida cu ochii în lacrimi.
Conform surselor noastre, actriţa a alunecat pe covoraşul de la intrare, a căzut, s-a lovit la cap şi a murit. La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Şi Polişia a ajuns la locuinţa actriţei.
Dă CLICK pe imaginea de mai jos pentru a citi toate articolele despre moartea Stelei Popescu
Despre marea actriţă Stela Popescu
Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov, conform Wikipedia. În 1953, susține examenul de admitere la facultate și este repartizată la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care renunță după un an și jumătate când intră în echipa Teatrului Ministerului de Interne. În 1956 este admisă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, iar în paralel continuă să susțină spectacole de teatru. La sfârșitul facultății, este repartizată la Teatrul din Brașov, acolo unde ajunge să susțină 400 de spectacole pe an.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
R.P.