VIDEO / Moment MEMORABIL la X Factor! Un concurent l-a făcut pe Horia Brenciu să plângă: "Îţi mulţumesc că ai venit!"

Domnul Sorin este un bărbat în toată firea, având 42 de ani și o familie frumoasă până la această vârstă.


Pe lângă pasiunea pentru muzică, pe care o are din copilărie, Sorin trebuie să fie zilnic și mamă și tată pentru cele două fetițe ale sale, soția fiind nevoită să facă naveta săptămânal, de la București la Suceava.

Participarea la X Factor nu are doar motive de bucurie, bărbatul aflându-se în oraș în timpul audițiilor din pricina unei operații pe care una dintre micuțe a suportat-o. Sufletul său bun l-a determinat pe Brenciu să constate un lucru evident: "Deja tatăl are un DA! Să vedem artistul din tată!"

Sorin ne surprinde în primul rând cu alegerea piesei, Luciano Pavarotti - Nessun Dorma, însă prestația ne lasă muți de uimire. Parcă toate emoțiile, suferința și trăirile din viața concurentului au fost eliberate cu ajutorul melodiei.

Lui Ștefan i s-a făcut pielea de găină, iar Horia nu și-a putut stăpânii lacrimile: "Eşti un om special şi ai o voce incredibilă. Acutul tău nu ştiu dacă l-am văzut la cineva, doar la oameni cu multă experienţă. Îţi mulţumesc că ai venit la X Factor pentru că mi-ai oferit o clipă mare de bucurie".

"M-ai uimit! Prezența ta este unul din motivele de a fi la X Factor! Vreau să întâlnesc oameni ca tine! Bravo!", i-a explicat Ștefan. Din inimă, toți cei trei jurați nu i-au putut oferi decât cei trei de DA!, parcă mult prea neînsemnați pentru valoarea sa.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

I-a lăsat pe toţi cu gura cascată! Un jurat de la X Factor a venit în şlapi la emisiune

VIDEO / Juraţii de la X Factor enervaţi la maximum: "Aţi greşit emisiunea!" Doi concurenţi au cântat melodia M**E


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro