VIDEO / Monica şi Ramona Gabor trăiesc din plin visul american! Cele două au "uitat" limba română şi petrec în lux

+3 click pentru
galerie

Monica şi Ramona Gabor trăiesc din plin visul american © Instagram

Surorile Gabor duc o viaţă de lux... şi nu oriunde! Visul american se pare că nu mai este doar un vis pentru Monica şi Ramona. Cele două îşi petrec timpul împreună, cu prietenii şi ne fac invidioşi postând fotografii şi filmuleţe cu o mâncare delicioasă şi foarte scumpă, arată imaginile de la Antena Stars.

Ziua se plimbă pe stradă ca două şcolăriţe, iar noaptea petrec ca nişte adevărate dive. Recent, Mr. Pink, iubitul fostei doamne Columbeanu, a lansat o aplicaţie online. Moni nu putea lipsi, bineînţeles, aşa că şi-a luat şi sora, căreia i-a promis o vacanţă de neuitat, în State. 

Îşi petrec tot timpul împreună şi se pare că viaţa de peste Ocean pe prieşte. Atât de mult, încât cele două românce par să fi uitat limba română. Nu de alta, dar de când au ajuns în America, nu au mai fost auzite rostind cuvinte în limba lor maternă.

Recent, Mr. Pink, iubitul fostei doamne Columbeanu, a lansat o aplicaţie online. Moni nu putea lipsi, bineînţeles, aşa că şi-a luat şi sora, căreia i-a promis o vacanţă de neuitat, în State. 

Monica Gabor ducea şi înainte o viaţă extravagantă şi plină de opulenţă alături de fetiţa şi iubitul ei. Dar de când Ramona s-a decis să i se alăture, aceasta este mult mai fericită. Revederea a fost foarte dulce şi emoţionantă!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro