VIDEO / Mulatra Rose, probleme după ce a născut: "Nu am iubit-o din prima clipă"

+4 click pentru
galerie

Mulatra Rose a născut © Facebook

A devenit pentru prima dată mamă, dar a întâmpinat imediat o serie de probleme. Mulatra Rose a dezvăluit la TV tot ce i s-a întâmplat de când a aflat că va deveni mamă, dar şi după ce a născut.

Mulatra Rose îşi creşte singură fiica şi recunoaşte că îi este greu, dar nu se lasă doborâtă. Chiar dacă imediat după ce a devenit mamă i s-a părut extrem de greu, Rose şi-a găsit puterea de a merge mai departe.

"Are o lună şi două săptămâni. O alăptez. Sunt foarte fericită de când o am. A fost o perioadă foarte grea. Nu mă gândeam că va fi un drum cu atât de multe gropi. Finalul e ăla în care eu zâmbesc şi sunt foarte fericită. E o altfel de iubire. E un sentiment foarte plăcută. Sunt foarte emoţionată. Sunt împlinită. În momentul ăsta nu îmi doresc nimic mai mult", a spus Rose în direct la "Răi da buni". 

"Are şi mamă şi tată. El nu a văzut-o. A cerut să o vadă. Acum ceva timp erau frustrări... am trecut prin foarte multe greutăţi şi aveam o problemă şi cu el, şi cu lumea din jurul meu. Mi-am dat seama că nu e. Nu am niciun gând să o ţin departe de tată. (...) Când m-am trezit în blocul operator, mi-au adus-o în braţe şi am zis că nu e copilul meu. Nu avea încă culoarea definită. I-am făcut poze ca să-i arăt mamei. Nu am mai vrut-o. A stat la incubator. Două zile eram aşa... toată lumea se minuna, eu nu m-am uitat la niciun alt copil. Nu am iubit-o din prima clipă. Era un sentiment ciudat. Li se întâmplă tuturor mămicilor la început. După o ţineam numai în braţe", a mai spus mulatra Rose. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro