VIDEO / Mulatra Rose, probleme după ce a născut: "Nu am iubit-o din prima clipă"

+4 click pentru
galerie

Mulatra Rose a născut © Facebook

A devenit pentru prima dată mamă, dar a întâmpinat imediat o serie de probleme. Mulatra Rose a dezvăluit la TV tot ce i s-a întâmplat de când a aflat că va deveni mamă, dar şi după ce a născut.

Mulatra Rose îşi creşte singură fiica şi recunoaşte că îi este greu, dar nu se lasă doborâtă. Chiar dacă imediat după ce a devenit mamă i s-a părut extrem de greu, Rose şi-a găsit puterea de a merge mai departe.

"Are o lună şi două săptămâni. O alăptez. Sunt foarte fericită de când o am. A fost o perioadă foarte grea. Nu mă gândeam că va fi un drum cu atât de multe gropi. Finalul e ăla în care eu zâmbesc şi sunt foarte fericită. E o altfel de iubire. E un sentiment foarte plăcută. Sunt foarte emoţionată. Sunt împlinită. În momentul ăsta nu îmi doresc nimic mai mult", a spus Rose în direct la "Răi da buni". 

"Are şi mamă şi tată. El nu a văzut-o. A cerut să o vadă. Acum ceva timp erau frustrări... am trecut prin foarte multe greutăţi şi aveam o problemă şi cu el, şi cu lumea din jurul meu. Mi-am dat seama că nu e. Nu am niciun gând să o ţin departe de tată. (...) Când m-am trezit în blocul operator, mi-au adus-o în braţe şi am zis că nu e copilul meu. Nu avea încă culoarea definită. I-am făcut poze ca să-i arăt mamei. Nu am mai vrut-o. A stat la incubator. Două zile eram aşa... toată lumea se minuna, eu nu m-am uitat la niciun alt copil. Nu am iubit-o din prima clipă. Era un sentiment ciudat. Li se întâmplă tuturor mămicilor la început. După o ţineam numai în braţe", a mai spus mulatra Rose. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest