VIDEO / Milioane de oameni doar visează la aşa ceva! Justin Bieber are o colecţie impresionantă de maşini

Foto: Facebook - Justin Bieber

Dacă unii tineri doar visează la bolizi de lux şi le văd doar în jocuri video, Justin Bieber deţine o întreagă colecţie. Imaginile cu maşinile impresionante ale starului te lasă fără cuvinte!

Are doar 23 de ani însă deţine o colecţie impresionantă de maşini de lux. Încă de la debut, acum aproape 10 ani, Justin Bieber a strâns în cont milioane de dolari, avere de care mama sa a fost responsabilă. La doar 19 ani, starul avea o avere estimată la peste 100 de milioane de dolari, bani investiţi atât în case, cât şi maşini.

VEZI AICI IMAGINILE SPECTACULOASE 

De multe ori criticat pentru alegerile făcute, sau pentru tunningul "de piţi" al maşinilor, puştiul se poate mândri cu o colecţie de milioane bune de dolari. Când vine vorba de maşini, Justin Bieber nu are decât două reguli - să fie scumpe şi strălucitoare. Maşina care a atras cele mai multe priviri şi care a ţinut multe pagini ale presei mondene din întreaga lume este chiar un bolid cu motor electric, în vaolare de 100 de mii de dolari. Nici maşina şi nici preţul nu sunt atât de ieşite din comun, cum este culoarea aleasă de celebrul cântăreţ, conform Antena Stars.

Pe lângp această maşină, în garajul lui Bieber se mai găsesc şi alţi blozi, unul dintre aceştia fiind chiar Batmobilul, dar şi o maşină sport primită de la P. Diddy.

Justin Bieber a devenit la doar 16 ani cel mai tânăr artist solo din istorie al cărui album a atins locul 1 în Billboard 200, după performanța asemănătoare atinsă de Stevie Wonder din 1963. În 2011 Bieber a ocupat locul secund în clasamentul Forbes la capitolul "cele mai bine plătite celebrități de până în 30 de ani" cu 53 milioane de euro câștigate într-o perioadă de 12 luni.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro