VIDEO / Nadir a făcut prezentarea maşinii pe care o vinde, la TV: "Nu m-au prins niciodată paparazzii făcând nebunii în ea"

+3 click pentru
galerie

Foto: Instagram

Nadir îşi vinde maşina de suflet! Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, cântăreţul a făcut întreaga prezentare a autoturismului, menţionând inclusiv faptul că paparazii nu au reuşit să îl prindă făcând nebunii în ea.

Nadir renunţă la maşina pe care o are acum deoarece vrea alta. A încercat să facă cea mai bună prezentare: "Vând maşină cu tot cu reporter!", spunea el.

"Am fost trist. Mă ataşez de maşini. Maşinuţa asta m-a ajutat mult. Oamenii mă întreabă: sigur e în stare bună de funcţionare? Are kilometri daţi înapoi? Înainte are. I-am făcut înainte. Deocomdată nu am carnet. Are căldură în scaune, şi ventilaţie şi tot. Nu m-au prins niciodată paparazzii făcând nebunii în ea. E cu banchetă lungă. Bancheta din spate e pentru matrimoniale. Pe 17 decembrie mi-au luat carnetul.", a mai povestit Nadir.

Nadir a devenit tătic pentru prima oară 23 septembrie 2016, el suprinzându-și fanii cu anunțul făcut. Copilul cântăreţului a apărut în urma unei aventuri, acesta ţinând ascunsă identitatea şi sarcina femeii care i-a dăruit un copil. Nadir Tamuz, în vârstă de 27 de ani, este un cântăreţ de origine libaneză, care a devenit celebru după ce a participat la competiţia muzicală "X-Factor", de la Antena 1. Artistul a reuşit să-i cucerească repede pe români cu melodiile sale orientale.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro