VIDEO / N-ai cum să-l recunoşti. Cântăreţul de la noi care s-a "modificat" radical

Este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din ţara noastră, dar cu siguranţă ai privit această imagine de două ori. Cântăreţul este schimbat radical, iar fanii lui s-au amuzat teribil.

Dorian Popa, căci despre el este vorba, a postat pe pagina unui site de socializare un video în care apare cu mustaţă, iar imaginile sunt departe de realitate. Pus pe glume, cântăreţul "s-a modificat" într-o aplicaţie şi a împărtăşit acest lucru şi cu prietenii săi virtuali. "Ce ţi-ai făcut? Dorian amuzantul", a comentat un internaut.

Cine este Dorian Popa?

Artistul este nsăcut pe 7 august 1988, la Constanța. S-a făcut remarcat ca actor de televiziune , compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. În 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de pe PRO TV.

Sursă foto Facebook

citeşte şi

VIDEO / Dorian Popa a mărturisit de ce şi-a stricat maşina! În prima oră a anului era să omoare un SUFLET, dar pledează nevinovat: "N-am vrut iniţial să zic, n-am nicio vină!"

Dorian Popa, tătic? Corina s-a grăbit să îl felicite

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro