VIDEO / Naty, Bote şi Raluca Dumitru s-au înfierbântat atât de tare, încât au sărit în piscină îmbrăcaţi! Imaginile sunt senzaţionale

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena Stars

Cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena Stars, dar şi asistenta TV au făcut-o lată la finalul emisiei, care a fost transmisă de la o piscină de la marginea Capitalei. Naty, Bote şi Raluca Dumitru s-au răcorit în bazin. Cei trei nu s-au aruncat singuri în apă, ci împreună cu invitaţii lor: câteva ispite de la "Insula Iubirii", dar şi foşti participanţi de la "Mireasă pentru fiul meu".

Desigur, doar Răzvan Botezatu a fost cel care a sărit îmbrăcat. Naty şi Raluca Dumitru, dar şi invitaţii lor au avut pe sub haine costumele de baie pregătite.

Mai multe ispite de la „Insula Iubirii”, printre care se numără: Nico, Andy, Robert Popescu, dar şi foşti concurenţi de la MPFM, respectiv: Gabriel Botez, soţia şi fiul său, Joshua Andrei, Dănuţ, Cristi, Florin au venit la „Star Matinal e pe val”, după ce au acceptat invitaţia Nataliei Mateuţ, a Ralucăi Dumitru şi a lui Bote.

Citeşte şi: STARoganţă SUPREMĂ! În costum de baie, Raluca Dumitru a dansat într-o intersecţie pe frunze

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro