VIDEO / Nici nu o mai recunoști! Cum arată cea care a dansat cu Leonardo DiCaprio în ”Titanic”

foto: captură video

Deși a apărut doar câteva secunde într-unul dintre cele mai celebre filme ale secolului trecut, o fetiță a reușit să devină cunoscută în toată lumea.

Copila care a dansat cu Leonardo DiCaprio în filmul ”Titanic” avea numai nouă ani la momentul respectiv și le-a făcut pe toate fanele celebrului actor să fie geloase.

În film, Leonardo coboară la petrecerea celor săraci alături de Kate Winslet și dansează timp de câteva secunde cu fetița, pe care o numește preferata lui.

Ajunsă la 27 de ani, Alex Owens-Sarno joacă în continuare în filme, deși pe profilul ei de pe celebrul site IMDB singurul ei film notabil rămâne ”Titanic”.

Alex a păstrat trăsăturile pe care le avea în film și s-a transformat într-o femeie foarte atrăgătoare.

”Titanic” este un film american epic din 1997 de gen romance și dezastru regizat, scris, co-produs și co-editat de James Cameron. O relatare fictivă a scufundării navei RMS Titanic, are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio în rolul lui Jack Dawson și pe Kate Winslet în rolul lui Rose DeWitt Bukater, membrii a două clase sociale diferite care se îndrăgostesc la bordul navei în timpul fatalei călătorii inaugurale. Deși rolurile principale și povestea de dragoste sunt fictive, unele personaje sunt bazate pe figuri istorice. Gloria Stuart joaca rolul lui Rose bătrână iar Billy Zane joacă rolul lui Caledon Hockley, logodnicul tinerei Rose. Cameron a văzut povestea de dragoste ca o modalitate de a lega audiența de tragedia navei.

V.M

Citește și:facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro