VIDEO / Nici nu zici că a născut! O vedetă şi-a etalat ABDOMENUL TONIFIAT la nici două luni după ce a devenit mămică

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

A intrat în sala de antrenament la scurt timp după ce a născut un băiat de nota 10, iar rezultatele sunt uimitoare! Orice doamnă şi domnişoară ar fi invidiată pe pătrăţelele de pe abdomenul tonifiat al actriţei.

În vârstă de 33 de ani, Anahi e norocoasa mamă care are un trup de zeiţă, deşi nu s-au împlinit nici două luni de când l-a născut pe băieţelul ei cu Manuel Velasco Coello. 

"M.am întors! O lună, 2 săptămâni, 3 zile. #Încercdinnou" e mesajul pe care l-a scris Anahi atunci când a urcat pe internet fotografia din sala de sport.

Fiul ei şi al soţului său a venit pe lume pe 17 ianuarie. Şi, după cel mai recent clip pe care l-a postat pe care l-a pus pe Instagram, frumoasa actriţă e topită după Manuel, pe care-l pupă tare mult.

Anahi, pe numele din buletinAnahí Giovanna Puente Portilla, s-a născut pe 14 mai 1983, în Ciudad de México, Mexic. Ea este o actriță și cântăreață. Şi-a început cariera în televiziune încă de la vârsta de doi ani şi a devenit cunoscută în 2001, pentru rolul Giovannei Luna din telenovela "Primer Amor". Apoi, în 2004, a jucat în serialul "Rebelde", unde a interpretat-o pe Mia. Vedeta şi soţul ei au devenit părinţi pentru prima dată pe 17 ianuarie 2017, iar fiul lor a primit numele Manuel.

Actriţa s-a căsătorit cu Manuel Velasco Coello, un cunoscut politician din Mexic, guvernator al statului Chiapas. Cei doi au făcut nuta pe 25 aprilie 2015. Manuel Velasco Coello s-a născut pe 7 aprilie 1980, în Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, Mexic.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro