VIDEO / Nicolae Guţă, probe de foc pentru Flori, Narcisa şi Iulia! Cântăreţul vrea să le testeze iubirea

După ce săptămâna trecută şi-a făcut testamentul, astăzi Nicolae Guţă a trecut la planul B. Interpretul a vrut să se asigure de faptul că cele trei femei din viaţa sa îl iubesc sincer şi nu doar pentru banii săi, aşa că le-a supus unor probe.

Cântăreţul le-a pus la treabă pe Flori, Narcisa şi Iulia pentru a strânge cât mai mulţi bani. "Dacă aş fi fost sărac, ar fi în stare să facă rost de bani? În viaţa trebuie să ştii cu cine rămâi la drum. Cât se poate şi cât este permis vreau să mă conving. Dragostea trece şi prin stomac. Mi-au spus că mă iubesc şi că nu vor banii mei chiar au mai spus că vor munci şi mă vor întreţine şi ele pe mine", a declarat Nicolae Guţă în cadrul emisiunii "Un show păcătos".

Nicolae Guţă şi Narcisa sunt legaţi de copilul pe care îl au împreună pe nume Alberto, iar manelista este cea care îi este alături de peste zece ani de zile. În ultimul an, Guţă s-a cuplat cu Flori şi a lăsat-o însărcinată. Bruneta a avortat când a aflat că manelistul are o aventură cu Iulia.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Amanta lui Nicolae Guţă a făcut testul de sarcină, în direct! Manelistul a aflat adevărul

VIDEO / Nicolae Guţă vrea să-şi facă testamentul, dar nu ştie cui să îi lase banii! Ce show erotic au făcut femeile manelistului ca să-l convingă

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro