VIDEO / Nicoleta Nucă a trimis un mesaj greşit iubitului şi s-a speriat cumplit: "Mi s-a tăiat respiraţia"

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă © Facebook

Nicoleta Nucă a oferit un interviu foarte sincer în exclusivitate pentru Antena Stars. Artista vorbește despre momentele incomode prin care a trecut, unul dintre ele fiind cel care a marcat-o atunci, dar aum o amuză.

Nicoleta Nucă a reuşit să trimit un mesaj greşit tocmai iubitului ei. Sms-ul era despre iubitul ei, dar voia să îl trimită mamei. Culmea, cântăreaţa îl critica pe acesta, iar mesajul a ajuns direct la el, moment în care s-a panicat foarte tare. I s-a tăiat respiraţia şi nu ştia ce să mai facă. Şi-a revenit repede şi şi-a dat seama că ce a făcut nu este atât de grav. 

"Mi s-a întâmplat acum foarte mulţi ani. Un mesaj pe care ar fi trebuit să i-l dau lu maică-mea l-am trimis iubitului de atunci, dar ceva despre el, ceva urât, o critică, zicându-i lu maică-mea: uite ce a făcut. Mi s-a tăiat respeiraţia. Nu mai ştiam, ce să inventez ca sîî mă scot ok. I-am spus că eram supărată pe el. Din ce ţin minte nu ne-am despărţit atunci. Cred că un bărbat matur nu s-ar depărţi de o femeie din cauza unui mesaj cu o critică. Eu nu inventez nicodată nimic în plus, aş putea să spun şi în faţă", a spus Nicoleta Nucă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro