VIDEO / Nicu, fiul lui Nicolae Guţă, s-a întors în braţele soţiei! O orădeancă focoasă îi furase inima

+3 click pentru
galerie

Nicu Guţă © Captură Youtube

Guţă Junior nu şi-a putut uita nevasta şi s-a întors la ea. O orădeancă voluptoasă i-a furat minţile, însă dorul de copil şi de soţie l-a făcut să revină în sânul familiei. 

În urmă cu câteva săptămâni Nicu Guţă a plecat de acasă. Şi-a lăsat şi copilul şi soţia, pe Daniela şi a plecat să "hoinărească". Acesta a fost vrăjit de o altă femeie din Oradea şi a trăit cu ea ceva timp. Nu a putut rezista prea mult.

Guţă Jr. a fost văzut recent la un eveniment la Petroşani alături de Daniela, semn că a venit acasă, dar şi la sentimente mai bune faţă de familia sa. Se pare că a lăsat "goloneala" de-o parte şi familia, dar în special soţia, l-a primit înapoi. 

La eveniment a participat şi Nicolae Guţă, tatăl său, care se pare că ar fi fost de partea Danielei. Ea s-a integrat foarte bine în familia acestuia şi se înţelege perfect încât membri nu accepta despărţirea lor.  

În septembrie 2016, Nicu Guţă a făcut accident cu maşina şi s-a zbătut între viaţă şi moarte. Fiul lui Nicolae Guţ, se îndrepta de la Bucureşti spre Petroşani şi nu se afla singur în maşină. Autoturismul în care era tânărul era făcut praf. Medicii au reuşit să îl salveze, acesta este într-o stare bună acum. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro