VIDEO / Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! Ce declaraţii a făcut Keo, aflat în plin război cu Ralflo: "Povestea asta s-a dus cam departe"

Sursa foto: captură Antena Stars

După ce Ralflo l-a acuzat de înşelăciune pe Keo, cei doi artişti au îngropat securea războiului. Logodnicul lui Misty a făcut unele declaraţii care au adus lumină în cel mai mare scandal din lumea muzicii.

Keo şi Ralfo se cunosc de aproape 5 ani.

"(…) Toată neînţelegerea a pornit de la piesa « După furtună» , pe care am compus-o împreună cu Ralflo şi alţi prieteni (…) Această piesă a fost lansată acum patru ani pe canalul Youtube al casei (…), unde evident că au fost menţionaţi toţi cei care au participat la această piesă, deci, evident că Ralflo face parte din aceşti co-compozitori. (…) Ce s-a întâmplat, mai rămăseseră nişte acte nesemnate (…) Niciunul dintre noi nu ne-am primit banii. (…)", a declarat Keo în cadrul emisiunii "Agentul VIP".

VIDEO / Keo şi Misty, pentru prima dată la TV, după ce s-au logodit! Ce-şi doreşte artistul de la logodnica lui

De la amantă la viitoare soţie

Relaţia dintre Keo şi Misty este una extrem de veche, cei doi trecând prin mai multe stadii ale amorului: întâi blondina i-a fost amantă, cei doi fiind în mijlocul unui scandal uriaş acum doi ani. Apoi, amantlâcul lor s-a transformat într-o relaţie, la început neasumată, dar apoi vizibilă, iar la începutul acestui an s-au şi logodit, dar fără să anunţe o viitoare nuntă.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro