VIDEO / Nimeni nu se aştepta la asta! Ce face Oana Zăvoranu atunci când merge la mormântul mamei sale

+6 click pentru
galerie

Mama Oanei Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015. © Sursa foto: arhivă

La mai bine de doi ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu, fiica ei a spus adevărul despre vizitele ei la locul de veci al regretatei vedete. Da, Oana Zăvoranu a mers de multe ori la mormântul mamei sale, potrivit emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars. Mai mult, comportamentul ei de la cimitir e cu totul şi cu totul altul decât s-ar fi aşteptat unii.

Oana Zăvoranu merge ori de câte ori are timp la mormântul mamei sale, unde se roagă şi aprinde lumânări, conform emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars. Mai mult, excentrica vedetă i-a dat şi de pomană Mărioarei Zăvoranu şi s-a rugat chiar şi la mormintele celorlalţi doi părinţi, respectiv tatăl biologic şi cel adoptiv, Nicolae Zăvoranu.

Mama Oanei Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015 din cauza unei suferinţe renale. Mărioara Zăvoranu avea 66 de ani şi s-a stins din viaţă pe un pat de spital de la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Ea s-a internat încă de la începutul anului 2015, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. Bruneta este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu scandal. Alex, actualul soţ al Oanei Zăvoranu, este şi el tot la cea de-a doua căsătorie. Tânărul a fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel, de care însă acesta refuză să se ocupe. Alex Ashraf s-a născut pe 31 octombrie 1986.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro