VIDEO / Noi detalii despre nunta Andei Adam: "Voi avea două rochii de mireasă!"

Timpul se scurge rapid, iar momentul mult aşteptat se apropie! Anda Adam se va căsători, duminica aceasta, cu logodnicul ei, Sorin, iar astăzi a oferit mai multe detalii despre nuntă.

Anda Adam este nerăbdătoare să ajungă la altar. Invitată în platoul "Acces Direct", vedeta a dezvăluit că a ales două rochii de mireasă, deoarece nu s-a putut hotărî la una singură.

"Nu am emoţii pentru că sunt obişnuită cu rochia lungă. Cred că o să am emoţii când o să zic DA. Avem în jur de 400-500 de invitaţi. Mulţi comentează că am prea mulţi muşchi, dar aşa e conformaţia noastră. Nu pot să am talia subţire, dacă familia mea e aşa. Voi avea patru domnişoare de onoare, iar cavalerii de onoare sunt din partea lui Sorin, printre care şi Dorian Popa. O să am două rochii de mireasă, nu m-am putut decide la una. Am fost cu el iniţial să o aleg. Am ales singură, până la urmă. Nu le-a văzut", a declarat Anda Adam, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

"Eu sincer să fiu nu am amoţii cu privire la nunta ei, dar o să am emoţii când o să zic speech-ul meu", a spus fralele ei, Vlad.

Nunta va avea loc pe 7 iunie, într-un cort alb imens, amplasat pe gazon, lângă lacul Snagov, invitații putând să socializeze și să stea și in aer liber, lângă piscina din incinta locației și urmărind recitalurile artiștilor de pe o imensă scenă amplasată în imediata apropiere.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Anda Adam radiază de fericire! Cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei au venit în România, pentru NUNTA EI!

EXCLUSIV! Uite ce deserturi delicioase a pregătit Anda Adam pentru nunta ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro