VIDEO / Nu doar Gabriela Cristea şi Oana, sora Deliei, şi-au botezat fetiţele. O altă divă a dat petrecere în acest weekend

+3 click pentru
galerie

Alexandra Bădescu şi-a creştinat fiica cea mică în acest weekend © Foto: Instagram

Nu doar Gabriela Cristea şi Oana, sora Deliei, şi-au botezat fetiţele în acest weekend, ci şi  Alexandra Bădescu și-a creștinat cea de-a doua fiică în weekend.

Avem imagini, în premieră de la marea petrecere. Alexandra Bădescu și-a creștinat fetița în acest weekend, iar petrecerea a avut loc într-unul dintre cluburile de fiţă din Capitală. Micuța Ania a fost în prim plan și când spunem asta nu ne referim doar la figurat, căci poza ei a fost proiectata pe întreg peretele din interiorul localului, potrivit "Antena Stars".

Totul a fost organizat pe gustul fericiților părinți! Sala a fost plină de baloane, iar gustările au fost nelipsite de pe mese. Invitații s-au îndulcit cu tot felul de prăjituri. Tortul a fost unul demn de o prințesă, alb cu roz, cu trei etaje, potrivit "Antena Stars".

Alexandra Bădescu a născut în luna septembrie a anului trecut şi are o relaţie superbă cu Ioan, tatăl celei de-a doua fetiţe a ei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro