VIDEO / Nu ține cont de superstiții! Ce a făcut Valentina Pelinel, cu două luni înainte de naștere

Valentina Pelinel / foto: captură TV

Valentina Pelinel mai are doar două luni şi îşi va strânge băiatul în braţe. Vedeta vrea să nască natural, la finalul lunii mai, iar pregătirile pentru cea mai fericită zi din viaţa ei sunt pe ultima sută de metri.

Fotomodelul nu renunță nici acum la sport, însă a reușit să ia până acum 12-13 kilograme, iar antrenoarea sa crede că se va mai îngărșa patru sau cinci kilograme.

”Profit de situație acum. Slavă Cerului că este o sarincă atât de ușoară. Nu am simțit că sunt gravidă avut nici un minut de stare de greață. Cred că sunt mult mai sensibilă și dacă îmi spui ceva pe un alt ton, mi se pare mult mai rău decât este”, a mărturisit Valentina pentru ”Acces Direct”.

Fotomodelul a făcut și o dezvăluire care demonstrează că nu ține deloc cont de superstiții. Potrivit credințelor populare, nu este bine să îi cumperi hăinuțe copilului înainte de a se naște, deoarece poate avea probleme. Oricum,  lumea a evitat să facă acest lucru în trecut deoarece, pentru că nu erau ecografiile o practică obișnuită, nu știau dacă ar trebui să cumpere hăinuțe pentru fetiță sau pentru băiețel.

”Nu m-am abținut și i-am luat hăinuțe de la New York. Vreau să fie și nume de sfânt, probabil că o să aibă două nume. Vreau un pătuț care să fie aproape de mine. Nu îmi dau seama cu cine seamănă după ce am văzut ecografia”, a mai spus Valentina.

Pe de altă parte, antrenoarea a mărtusirit un lucru inedit despre băiețelul pe care îl așteaptă Valentina:

”Eu pot să spun că va avea picioarele lungi, din ce am văzut. Îi place foarte mult această muzică de ultimă generație”
, a spus Luminița Nicolescu.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar în ultima vreme s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion. La începutul anului, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Mai mult decât atât, presa mondenă susţine că acesta ar fi tatăl copilului.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro