VIDEO / Nu mai vrea să audă de Aurel, dar vrea să se tuneze. Alexandra de la ”Insula iubirii” are planuri mari

Alexandra și Aurel de la ”Insula iubirii” © Sursa foto: Antena 1

Alexandra de la ”Insula Iubirii” a vorbit la ”Agenția VIP” despre fostul ei iubit, dar și despre cum i s-a schimbat viața după emisiunea filmată în Thailanda.

Fosta concurentă a îndurat multe din cauza fostului ei iubit, Aurel, iar acum Alexandra a învățat să se iubească mai mult pe ea. Mama Alexandrei nici nu vrea să mai audă de vreo împăcare a fiicei sale cu Aurel. După ce a devenit o femeie singură și sigură pe ea, Alexandra Vrea să se opereze la nas și la sâni.

”Am fugit cu mașina de el. El mă urmărea cu mașina și eu fugeam de el. Îmi era frică să nu mă întorc la el. Mama mea e într-o panică totală când aude că mai vorbesc cu el. Am mai auzit că s-a întâlnit cu Maria după emisiune. Prefer să nu mai fac parte din jocul acesta. Dacă ea a ales să se vadă cu el e fix problema ei. Dacă mă împăcam cu el și vedeam împreună emisiunea, cu siguranță ne despărțeam. (...) Următorul pas vor fi operațiile la nas și la sâni. Poate și din cauza complexelor nu pot să mă apropii de o persoană.”, a declarat Alexandra pentru ”Agenția VIP”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro