VIDEO / Nu o să-ţi vină să crezi că e ea! Carmen Minune a renunţat la stilul dance pentru rap

captura video

Nu o să-ţi vină să crezi că e ea! Carmen, fiica lui Adrian Minune, este la vârsta experimentării şi nu se dă înapoi de la a încerca lucruri noi. Tânăra a încercat un nou stil muzical, iar ce a ieşit este de-a dreptul surprinzător.

Carmen, fata cea mare a lui Adrian Minune, nu se dezminte nici de data aceasta! Tânăra şi-a obişnuit publicul cu faptul că acţionează după cum îi spune inima şi nu dă greş. De această dată nu e vorba despre viaţa amoroasă, ci despre cea profesională. Adolescenta a pus puţin pe hold silul dance pentru a lucra la o piesă rap.

"De ce am făcut asta? Pentru că asta am simţit. Acest minut reprezintă etape din viaţa mea şi am vrut să exprim exact ceea ce simt. Acest proiect nu reprezintă o schimbare de stil, nu este următoarea mea melodie, este doar un simplu proiect natural", le-a explicat Carmen Minune fanilor ei în descrierea videoclipului lansat în urmă cu câteva zile.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Ce spune soţia lui Adi Minune despre sarcina lui Carmen! Spynews.ro a aflat tot adevărul!

VIDEO Asta da provocare! Adi Minune, Connect-R, Pepe și Valentin Dinu au improvizat cea mai tare manea din istorie! Video EXCLUSIV!!!

A incalcat legea si l-a taxat poliţia! Adi Minune se crede Regele şoselelor!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro