VIDEO / Nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbuncnit în lacrimi, în direct! Iuliana Luciu, extrem de emoţionată în ultima zi la "Acces Direct"

A anunţat în urmă cu câteva săptămâni că va pleca de la "Acces Direct", pentru că-şi doreşte să se dedice unor alte proiecte, însă emoţiile au copleşit-o în ultima zi de muncă.


La fel de frumoasă ca de obicei, Iuliana Luciu nu şi-a putut stăpâni emoţiile, astfel că atunci când Simona Gherghe i-a dat pasa pentru ultima dată, ea a izbucnit în lacrimi şi n-a mai putut prezenta colaboratorii emisiunii. Au fost amintiţi, însă, de Simona Gherghe, care a încercat să o încurajeze.

"Hai să nu plângem. E ultima ta zi şi-ţi dorim succes pe mai departe.",
i-a spus Simona extrem de zâmbitoare.

Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra a activat ca asistentă tv în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1. Iuliana s-a ferit de scandaluri şi nu a făcut publice evenimente din intimitatea sa.

Citeşte şi:

VIDEO / Iuliana Luciu înainte de Revelion: "Am făcut numai pagubă"

Secretele Iulianei Luciu, pentru un an reușit. La ce nu renunță niciodată de Revelion

Iuliana Luciu, revoltată de faptul că problemele tatălui ei au devenit subiect de presă: "Îi place să se victimizeze din cauza bolii pe care o are!"

Uitat de familie? Primele declaraţii ale lui Ion Luciu, după ce Nicoleta şi Iuliana nu l-au invitat la masa de Crăciun

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro