VIDEO / Nuntă pe scena "X Factor"! Dani Oţil se însoară la televizor

I-a venit vremea! După seria întreagă de apropo-uri pe care Horia Brenciu le-a tot bătut să-i găsească perechea lui Dani Oţil.


"Când ai prea mult timp, te gândeşti cum să schimbi vieţile altora"
, comentează Dani. Juraţii l-au luat la întrebări pe Dani în timpul mesei şi au încercat să descopere o posibilă mireasă pentru el.

"Eu cred că X factor va trebui să se termine aşa: eu - câştigător şi Dani cu soţie", a spus Horia. Chiar şi Delia l-a certat şi l-a considerat puţin superficial şi crede că e târziu pentru el să-şi mai găsească sufletul pereche.

"El alege carapacea şi eu îi sugerez", a povestit Răzvan, prietenul său cel mai bun.
 

Venită pe scenă, o concurentă X Factor a fost aleasă de către juriu nu pentru a câştiga premiul "X Factor", ci pentru a câştiga inima lui Dani! Tinerii însurăţei au fost supuşi unei probe de creativitate înainte de a se cere pe scenă.

După ce şi-au dat seama că nu se potrivesc, mireasa s-a dovedit a fi oricum nemulţumită de fostul potenţial soţ, spunând că i-ar fi plăcut un bărbat mai înalt decât Dani.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / O concurentă de la X Factor l-a sărutat pasional pe Dani Oţil! Frumoasa a făcut furori

VIDEO / Au 43 de ani, dar arată aşa! Juraţii "X- Factor" au rămas muţi când le-au văzut din faţă şi s-au grăbit să-l însoare pe Dani Oţil cu una dintre ele

VIDEO & FOTO / Dani Oţil a făcut-o să roşească pe Lidia Buble. Răzvan a intervenit: "Alte subiecte nu aveţi de discuţie?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro