VIDEO / O artistă a fost jignită şi umilită într-un club: "Am fost scuipată! Nu a vrut să mă plătească pentru serviciile prestate"

+2 click pentru
galerie

© Sursa foto: Facebook

Una dintre fostele concurente de la "X Factor" a trăit clipe de coşmar! Cântăreaţa a fost umilită şi scuipată în timpul unei altercaţii cu patronul unui local din Bucureşti, unde cânta. Povestea sa e susţinută de colegii ei de formaţie.

Letiţia Moisescu, una dintre tinerele care au urcat pe scena de la "X Factor" a povestit ce i s-a întâmplat recent într-un club din Capitală, unde cânta de ceva vreme.

"M-a jurat, m-a scuipat (....) Nu a vrut să mă plătească pentru serviciile prestate vineri. Nu mi-a dat niciun motiv. (...) Sunt un om profesionis, îmi place ceea ce fac, muzica îmi curge prin vene (...) Are multe nereguli în acel club. (...) Chiar mi-aş dori să meargă nişte cotroale acolo, de la umflat de notă, până la curăţenie. (...)", a povestit Letiţia Moisescu în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Contactat de "Agenţia VIP", patronul localului din Bucureşti a negat acuzaţiile făcute de artista Letiţia Moisescu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro