VIDEO / O blondă celebră şi-a mărit bustul fără impant cu silicon! Nu o să-ţi vină să crezi cum a reuşit. A ajuns ca fiecare sân să cântărească 3 kg. Şi mai vrea!

foto: facebook

O blondă celebră a reuşit să-şi mărească bustul printr-o metodă inedită, fără să apeleze la bisturiu. Femeia a reuşit să-şi crească mărimea la sutine de la 32D la 32N.

Martina Big, o blondă cunoscută în Germania, face înconjurul lumii după ce a reuşit să-şi crească bustul printr-o manieră inedită. Femeia şi-a mărit bustul cu ajutorul unor injecţii cu soluţie salină.Tânăra, în vârstă de 27 de ani, şi-a făcut 17 injecţii cu soluţie salină şi a reuşit să-şi mărească bustul de la mărimea 32D până la 32N, sânii ei ajungând să cântărească câte 3 kg fiecare.Tratamentul presupune să ai introduşi în pectorali nişte săculeţi, care pot fi umpluţi cu soluţie.

"Este o idee grozavă ca să-ţi faci sânii mai mari şi mai mari. Motto-ul meu este că mare nu e suficient de mare. În două luni o să-i am şi mai mari, însă fără operaţie. Abia aştept să fie mai mari, şi mai mari şi mai mari. Trebuie să ai grijă însă. obiectivul meu este să ajung la 5kg fiecare", a declarat Martina pentru dailymail.co.uk.

(foto: facebook)

Citeşte şi:

Bianca Rus a renunţat la sutien şi a postat imaginea pe internet! Bărbaţii au dat verdictul: "Frumoşi sâni!"

Chirurgii au rămas uimiţi! Noua metodă de creştere a sânilor a fost dezvăluită!

Are sânii pe care orice femeie şi i-ar dori, dar vrea să îi micşoreze: "Sângerez de fiecare dată când plec de pe covorul roșu!"

VIDEO / Şi-a dat cu fond de ten pe sâni şi a întins cu pensula! Ce a ieşit te va face să încerci şi tu

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro