VIDEO / O cântăreaţă de la noi a primit un diagnostic teribil: "A fost cumplit! Mi-a spus că e cancer"

+2 click pentru
galerie

Bianca Sârbu a fost diagnosticată cu cancer de piele, dar s-a operat, iar, în prezent, este bine. © Sursa foto: Facebook

O artistă de muzică populară a mai primit o lovitură de la viaţă. Prezentă în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, vedeta a povestit cu ce tip de cancer a fost diagnosticată şi care e starea ei de sănătate în momentul de faţă.

Bianca Sârbu a fost diagnosticată cu cancer de piele, dar s-a operat, iar, în prezent, este bine. Temuta maladie era pe unul dintre obraji, iar gurile rele au spus la un moment dat că vedeta şi-ar fi făcut o intervenţie estetică la scurt timp după ce, de fapt, s-a operat de cancer.

"M-a operat de două ori. Faptul că era pe faţă a fost cumplit. În două luni am fost pe picioare. Sunt şi la o emisiune la Antena 1. Nu, nu urmez niciun tratament. A scos tot, mi s-a pus piele tot de pe mine, de pe obraz. Dragilor, nu m-am operat la nas, a fost încă o încercare. Nu se vede cicatricea. Am fost diagnosticată cu cancer de piele. Am trecut prin multe, de-asta spun că nu se ştie câte lovituri primeşti de la viaţă.", a declarat Bianca Sârbu în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

În urmă cu câţiva ani, cântăreaţa de muzică păopulară a rămas văduvă. Soţul ei, Marian, a murit pe scenă, alături de ea.

"Din păcate a murit subit la o nuntă, la o cântare. Copiii erau mici, 2 şi patru ani. El nu se ducea la doctor, era destul de superstiţios. A murit în 2013. S-a simţit rău cu câteva săptămâni înainte, dar am zis că e de la stres. Pur şi simplu i s-a făcut rău, a căzut la o nuntă. Povestea noastră a început la Brăila şi s-a terminat la Brăila. Acolo mi-a dat primul buchet de trandafiri. Tatăl meu a lucrat la el la restaurant, eu eram într-o altă relaţie, el era însurat. Mamă, tu o să fii ultima. I-am spus că nu am fost făcută să fiu amantă. M-am gândit că nu sunt nici prima şi nici ultima care trece printr-o asemenea dramă. A avut cinci neveste şi încă trei copii în afară de cei doi pe care-i are cu mine.", a mai povestit artista.

Bianca Sârbu e o artistă de muzică populară. În 2013, cântăreaţa a rămas văduvă. Ea şi soţul ei, Marian, au împreună doi copii.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro