VIDEO / O copilă de doar 15 ani a rămas însărcinată cu tatăl vitreg! "Am decis să păstrăm copilul! Vreau o familie cu ea"

+2 click pentru
galerie

Virgil Șerban © captură Antena 1

O copilă de doar 15 ani a rămas însărcinată cu tatăl vitreg! Bărbatul recunoaşte cu o lejeritate șocantă că s-a îndrăgostit de fată, ba chiar spune că a vrut ca adolescenta să păstreze sarcina pentru că își dorește o familie cu ea.

Virgil Șerban, bărbatul în vârstă de 40 de ani care are o relație cu fiica sa vitregă, a vorbit în platoul "Acces Direct" despre cum fata de 15 ani ar fi avut o relație cu unul dintre verii mamei, care e șofer pe tir, și a rămas gravidă cu el, făcând, ulterior, avort. De data aceasta, bărbatul dorește să păstreze copilul pe care îl are în urma incestului și să o ia pe minoră alături de el. 

"Eu am 40 de ani și ea are 15 ani. (...) Vărul mamei și-a bătut joc de ea, la vârsta de 13 ani și a rămas însărcinată. Au continuat relația cu ea, el era șofer pe tir. (...) Pe 10 noiembrie au luat-o contracțiile la școală. A venit ambulanța, au dus-o la maternitate la Buzău și directorul școlii a anunțat protecția copilului. M-au sunat și pe mine să mă anunțe că a luat-o salvarea. De ieri au dus-o la centrul de plasament și urmează să nască. (...) Am decis să păstrăm copilul! Vreau o familie cu ea", a declarat Virgil Șerban în platoul "Acces Direct". 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro