VIDEO / O fostă concurentă de la MPFM a dat lovitura! În curând va apărea pe sticlă! Avem toate detaliile

+7 click pentru
galerie

Andreea, fostă concurentă de la MPFM, a participat la filmările celui mai nou clip al Celiei, care va fi lansat luna viitoare. Blonda joacă un rol important în povestea videoclipului. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Una dintre fostele tinere care au fost în casa dragostei a pregătit în secret un proiect alături de doi artişti de la noi. Fosta participantă de la MPFM a dezvăluit totul în câteva mesaje postate pe internet, iar fanii au felicitat-o.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andreea, fostă concurentă de la MPFM, a participat la filmările celui mai nou clip al Celiei la care a colaborat cu artistul Karym. Blonda joacă un rol important în povestea videoclipului, care a fost înregistrat zilele trecute.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Videoclipul va fi lansat la începutul lunii septembrie. Andreea, fostă participantă la MPFM, i-a cunoscut pe Karym şi impresarul lui, Teddy, pe numele din buletin Eugen Băltărețu, pe vremea în care era în competiţia prezentată de Paula Chirilă. Pozele de la material cu blondina sunt făcute în ziua în care a fost filmat clipul Celiei cu artistul Karym.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro