VIDEO / O ţine în puf şi în sfârşit e acceptat de tata-socru! Aşa i-a câştigat iubitul lui Betty Salam încrederea lui Florin Salam

Sursă foto: Facebook

O fată frumoasă ca Betty Salam nu se putea să nu fie curtată mai ceva ca o prinţesă, iar iubitul ei ştie deja asta şi o ţine în puf! Ce-i drept, nu mai este un mister pentru nimeni, şi ea îl iubeşte la nebunie!

Cătălin are foarte mare grijă de ea, o răsfaţă, dar, cel mai important o respectă! Atât pe ea cât şi pe ai ei! Drept dovadă, Betty Salam îşi va lansa o piesă despre povestea lor.

"Eu în toate melodiile mele m-am inspirat din viaţa mea. Aşa consider eu că este frumos", a mărturisit fiica manelistului într-un interviu.

Vezi mai multe detalii despre relaţia lor pe www.antenastars.ro

Betty îi calcă pe urme tatălui său celebru, Florin Salam. Este una dintre tinerele artiste care fac furori în industria muzicală românească cu piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o când era copil. Betty are o relaţie amoroasă cu un bărbat pe nume Cătălin.

A.C.

Citeşte şi:

Şi succesul are preţul lui! Betty Salam recunoaşte că nu a mai ajuns pe şcoală: "Nu prea mai am timp!"

A dat lovitura în America! Câți bani a câștigat, de fapt, Florin Salam din concertele de peste Ocean! E vorba de o sumă cu multe, multe zerouri

VIDEO / Betty, Revelion romantic la pieptul iubitului! Cum şi-a petrecut fiica lui Salam noaptea dintre ani


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro