VIDEO / Oana Lis, dans lasciv cu stripperi, la aniversarea ei! Ce făcea soţul ei în aceste momente: "Aşa Viorel! Pe poziţie!"

+3 click pentru
galerie

sursa: Facebook

 Oana Lis a împlinit 38 de ani, iar cu această ocazie, blonda a organizat un eveniment pe cinste. Ş,  cum altfel putea petrece la vârsta aceasta frumoasă, altfel decât cu un moment fierbinte cu stripperi?
Soţia lui Oana Lis ştie să petreacă, iar asta putem deduce dintr-unul dintre momentele artistice de la aniversarea ei. O echipă de stripperi i-a dansat Oanei lasciv la ziua ei, iar blonda a profitat la maximum şi nu i-a fost ruşine să intre în jocul lor.


Vă întrebaţi ce făcea Viorel Lis în toată această perioadă? Fostul edil privea de la distanţă şi se bucura de show-ul oferit de dansatori.

"Aşa Viorel! Pe poziţie!" spunea un comentariu din partea internauţilor.

Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc. Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro