VIDEO / Oana Lis scoate la vânzare hainele soţului! "Vrea să fie faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el"

+4 click pentru
galerie

Oana Lis îşi doreşte un chiriaş © Facebook

Oana Lis a vorbit în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" despre cum vrea să obţină bani din vânzarea hainelor lui Viorel Lis. Aşa cum era de aşteptat, soţul blondinei nu este de acord cu această idee.

Oana Lis este pusă pe fapte mari! Blondina a scos la vânzare numeroase haine ale soţului său, asta chiar dacă iniţial îşi dorea să le doneze. Oana Lis a recunoscut faptul că a recurs la această decizie inclusiv din cauza faptului că nu au ce să mănânce şi îşi doreşte să aibă şi ea bani de ieşit în oraş. O altă decizie a Oanei Lis este aceea de a accepta un chiriaş în casa unde locuieşte cu fostul Primar al Capitalei. 

"Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie ca un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani", a spus Oana Lis în cadrul emisiunii "Xtra Night Show".

"E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să intre în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău că le-a adus în emisiune", a replicat Viorel Lis.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest