VIDEO / Oana Lis, tort special la petrecerea de ziua ei! Cum a reacţionat Viorel Lis când soţia lui a mângâiat un alt bărbat

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Oana Lis a dat petrecere mare în seara asta. Vedeta i-a avut alături de ea atât pe Viorel Lis, pe bunica ei, dar şi cei mai apropiaţi prieteni. Tortul vedetei a fost unul cu totul şi cu totul special. Deşi soţul său era lângă ea, sărbătorita nu s-a putut abţine şi a mângâiat abdomenul lucrat al unui stripper.

Ieri, Oana Lis a împlinit 38 de ani, dar în noaptea asta a dat petrecerea. Ea şi Viorel Lis au avut costumaţii atipice, desprinse parcă din poveştile cu domniţe şi conţi. Iar tortul a fost şi el unul ieşit din tipare. Pe prăjitura albă uriaşă erau puse trei figurine: un bătrânel care îl reprezenta pe Viorel Lis, un cocoş, dar şi o femeie care semăna cu Oana Lis.

La un moment dat, sărbătorita l-a mângâiat pe stripperul care a adus tortul, iar Viorel Lis a reacţionat: "Nu sunt gelos, mai pune şi ea mâna pe ceva tânăr".

Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc. Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro