VIDEO / Oana Mizil, PRIMELE DECLARAŢII, după ce ea şi Marian Vanghelie au fost jefuiţi de bona filipineză: "Dezamăgirea mea e că statul cunoaşte..."

Sursa foto: Facebook

Oana Mizil a făcut mai multe mărturisiri despre incidentul care s-a petrecut în familia sa. În cadrul unui intervi, soţia lui Marian Vanghelie a spus că suma la care se ridică jeful e în jur de 20.000 de euro.

Oana Mizil a mai spus că e foarte dezamăgită, pentru că avea foartă mare încredere în bona filipineză care a furat de la ea şi soţul ei. Dar, mai ales pentru că statul român are ceva cunoştinţe despre obiceiurile bonelor filipineze, care profită de familiile de români în care lucrează.

"Eu am avut mare încredere în ea – erau de 12 ani în familia mea – deci, s-au integrat foarte bine. Una dintre cele două bone filipineze, care sunt în familia mea de 12 ani, a plecat din casa noastră ca să se căsătorească cu un român. Am fost de acord, vă daţi seama. Aşa că a trebuit să o înlocuiesc – am luat-o dintr-una dintre cele trei asociaţii. A fost vina mea că nu am verificat cazierul ei, nu am verificat ceea ce a făcut aici, în România. (...) A spus că nu mai vrea să lucreze la noi, pentru că era nefericită, însă, ulterior, s-a răzgândit. Ulterior, după mi-am dat seama că lipseşte ceva din casa noastră, am vorbit cu soţul meu. (...) Au mai fost două familii de unde a fugit. (...) Sâmbătă seara s-a întâmplat această situaţie. (...) Dezamăgirea mea e că statul cunoaşte (...) se folosesc de angajatorii români, după care pleacă şi lucrează la negru. (...) Şi împart banii cu alţii.", a spus Oana Mizil în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie s-au alarmat sâmbătă seară, când au observat că angajata lor, o filipineză în vârstă de 46 de ani, nu mai vine acasă. Atunci şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva şi, la o prima căutare, au realizat că le-au dispărut mai multe bunuri. Cei doi au anunţat vor merge la Poliţie pentru a depune plângere împotriva bonei filipineze a copilului lor.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro