VIDEO / Oana Zăvoranu, de mână cu Ashraf la Poliţie! Ce se întâmplă cu bruneta în aceste momente

captura Antena Stars

Oana Zăvoranu a ajuns în această dimineaţă la Poliţie, de mână cu iubitul ei, Alex Ashraf. Bruneta se luptă pentru a face lumină în cazul morţii sale, despre care susţine că are suspiciuni referitoare la condiţiile în care aceasta a încetat din viaţă.

Oana Zăvoranu a mers, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei pentru a dat o declaraţie privind intenţia de deshumare a cadavrului mamei sale, Mărioara Zăvoranu. Bruneta nu a venit singură, ci însoţită de iubitul ei, Alex Ashraf.

"Vrem să ne dăm seama dacă Mărioara Zăvoranu a murit din cauze naturale, din cauză de boală sau au fost folosite metode pentru a-i induce asta. E ceva extrem de serios. Dacă oamenii m-au luat în considerare înseamnă că e ceva important", a declarat Oana Zăvoranu la intrarea în sediul Poliţiei.

Marioara Zăvoranu a murit, la data de 17 aprilie, la spitalul Fundeni, după ce intrase în comă, iar viaţa ei era susţinută de aparate. Oana Zăvoranu şi mama ei au reluat scandalul pe tema moştenirii, în urmă cu câteva luni, după ce în ultimii ani cele două căzuseră la pace.

Citeşte şi:

Spynews a dezlegat misterul! Cum a ajuns preotul controversat să oficieze slujba Marioarei

VIDEO / Oana Zăvoranu i-a îndeplinit toate dorinţele Marioarei: "E îngropată cu lucruri de peste 50.000 de euro!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro