VIDEO / Oana Zăvoranu, enervată la culme de faptul că o jurnalistă a vrut să filmeze fără acordul ei în casa de la Afumaţi: "Dacă lucrurile nu se potolesc aici..."

Printre hărmălaia de ieri din casa Mărioarei, Oana Zăvoranu a mai întâmpinat o altă problemă. O jurnalistă a vrut să filmeze întreaga "pomană" fără permisiunea vedetei şi a fost demascată.

Bruneta este enervată la culme că lucrurile au degenerat şi spune că are de gând să îi dea pe cei responsabili în judecată. "Este o mizerie de nedescris. Lucrurile sunt foarte clare. Din frustrare şi din faptul că oamenii nu înţeleg că ai preferinţe, o duduie s-a erijat într-o fană doritoare de a intra în posesia hainelor mamei mele şi a uitat telefonul pe inregistrare. Această fătucă a venit cu un telefon de la altă televiziune, dar nu au în vedere că nu au avut acordul meu de a filma acolo. Acest eveniment era exclusivitate Antena 1. Dacă lucrurile nu se potolesc aici, eu am de gând să acţionez în judecată acel trust", a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea "Un show păcătos".

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Primele imagini cu Oana Zăvoranu după ce a deschis porţile vilei din Afumaţi! Reacţia pomanagiilor când au văzut-o

VIDEO / Au plecat cu sacoşele pline! Ce au primit pomanagii din casa Marioarei Zăvoranu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro