VIDEO / Oanei Roman i se întâmplă MINUNI de o lună încoace: "Mi s-a schimbat viaţa total"

Oana Roman © captură video

Oana Roman trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei! După multe probleme, iată că a răsărit soarele şi pe strada ei!

Invitată în platoul emisiunii "Xtra Night Show", Oana Roman a povestit prin ce trece şi cât de fericită este.

"Mi s-a schimbat viaţa total. Cerasela este o foarte bună prietenă, o cunosc din 90. Ulterior a avut o viaţă cu multe suişuri şi coborâşuri. Ea a început această meserie de lifecoach. M-am dus la ea. Practic, nu e o mare filosofie. Înveţi să faci nişte exerciţii mentale. Eu nu făceam ce trebuie ca să îmi fie mie bine. Trebuie să te gândeşti la nişte lucruri. Cu maşina: în mod normal dacă mie mi s-ar fi stricat maşina, înainte să am această gândire, aş fi zic: în ce hal am ajuns. În ziua în care am rămas cu maşina în drum am zis asa: nu e nimic, o să-mi cumpăr alta nouă. Trebuie să gândeşti că ţi se vor întâmpla nişte lucruri. Eu am primit o maşină de serviciu pentru că şefului meu i-a plăcut atitudinea pe care am avut-o", a spus Oana Roman.

"Mă ocup de aproximativ 25 de locaţii. Este o provocare pentru mine. În curând vom inaugura mult mai multe. Omul ăsta m-a sunat şi mi-a spus că lucrează doar cu oameni, nu cu agenţii. (...) Marius este în curs de a-şi lua un job. Eu tot ceea ce am câştigat şi câştig e prin munca mea. Eu nu am primit nimic gratis. Acest om mi-a oferit mai mult decât ar putea să îmi ofere orice şef vreodată. Eu îl iubesc din tot sufletul meu şi din toată inima mea", a mai povestit Oana Roman.

Vrea să îşi facă o abdominoplastie

"Am un şorţ la burtă care trebuie eliminat. Nu vreau să îmi tai stomacul. E o operaţie destul de complicată. Trebuie să o fac. Trebuie să îmi iau inima-n dinţi să mă urc din nou pe masa de operaţie. Probabil că va fi undeva în toamnă pentru că trebuie să treacă căldura asta mare", a declarat Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro