VIDEO / Oanei Roman i se întâmplă MINUNI de o lună încoace: "Mi s-a schimbat viaţa total"

Oana Roman © captură video

Oana Roman trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei! După multe probleme, iată că a răsărit soarele şi pe strada ei!

Invitată în platoul emisiunii "Xtra Night Show", Oana Roman a povestit prin ce trece şi cât de fericită este.

"Mi s-a schimbat viaţa total. Cerasela este o foarte bună prietenă, o cunosc din 90. Ulterior a avut o viaţă cu multe suişuri şi coborâşuri. Ea a început această meserie de lifecoach. M-am dus la ea. Practic, nu e o mare filosofie. Înveţi să faci nişte exerciţii mentale. Eu nu făceam ce trebuie ca să îmi fie mie bine. Trebuie să te gândeşti la nişte lucruri. Cu maşina: în mod normal dacă mie mi s-ar fi stricat maşina, înainte să am această gândire, aş fi zic: în ce hal am ajuns. În ziua în care am rămas cu maşina în drum am zis asa: nu e nimic, o să-mi cumpăr alta nouă. Trebuie să gândeşti că ţi se vor întâmpla nişte lucruri. Eu am primit o maşină de serviciu pentru că şefului meu i-a plăcut atitudinea pe care am avut-o", a spus Oana Roman.

"Mă ocup de aproximativ 25 de locaţii. Este o provocare pentru mine. În curând vom inaugura mult mai multe. Omul ăsta m-a sunat şi mi-a spus că lucrează doar cu oameni, nu cu agenţii. (...) Marius este în curs de a-şi lua un job. Eu tot ceea ce am câştigat şi câştig e prin munca mea. Eu nu am primit nimic gratis. Acest om mi-a oferit mai mult decât ar putea să îmi ofere orice şef vreodată. Eu îl iubesc din tot sufletul meu şi din toată inima mea", a mai povestit Oana Roman.

Vrea să îşi facă o abdominoplastie

"Am un şorţ la burtă care trebuie eliminat. Nu vreau să îmi tai stomacul. E o operaţie destul de complicată. Trebuie să o fac. Trebuie să îmi iau inima-n dinţi să mă urc din nou pe masa de operaţie. Probabil că va fi undeva în toamnă pentru că trebuie să treacă căldura asta mare", a declarat Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pentru prima dată pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro