VIDEO / Omenirea, pândită de prăpăd? Profețiile care au încremenit planeta

Profețiile care au încremenit planeta © Sursa foto: arhivă

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018 implică numeroase evenimente teribile, care ne vor schimba viața. Cutremure, inundaţii, un al treilea război mondial, sunt doar câteva din prezicerile pentru anul viitor. 

Una dintre țările vizate în 2018 va fi China. Vor avea loc cutremure care, la rândul lor, vor produce numeroase pagube. În timpul iernii lui 2018, o activitate ciudată se va înregistra în ”centura de foc a Pacificului”, unde mai mulți vulcani vor erupe. De asemenea, vor exista taifun-uri în China, Japonia și chiar în Australia. Nici Rusia nu a scăpat de preziceri. Va fi afectată de fenomene meteorologice extreme și de  inundații, potrivit Antena Stars.

Un alt subiect interesant este cel despre Al Treilea Război Mondial. Profețiile lui Nostradamus sunt confuze cu privire la acest subiect sau cel puțin așa sunt interpretate.

Nu se poate spune cu exactitate când va începe acest război mondial, dar experții vehiculează ideea că el va dura circa 27 de ani. Va izbucni în momentul în care o lumină mare va fi vizibilă pe cer. Este posibil să fie vorba despre o cometă sau poate explozia unei stele. După cei 27 de ani de război, pacea va reveni pe planetă, dar pentru că vor rămâne extrem de puțini oameni, societatea se va schimba complet.

Vezi continuarea pe AntenaStars.ro!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro