VIDEO / Ovidiu Lipan se însoară?! Reacţia avută când a fost întrebat de Corina Chiriac: "De ce îi dăm atâta importanţă?

Ovidiu Lipan © Facebook

Celebrul toboşar Ovidiu Lipan "Ţăndărică" este un tip liniştit care îşi vede de viaţa lui tihnită! Îşi face plimbarea de după-amiază, urcă în apartamentul său luxos, situat în zona zero a Capitalei, care a costat cel puţin 150.000 de euro. Totuşi, nu a uitat nici de însurătare şi nici de Corina Chiriac!

Toboşarului îi place să trăiască în lux şi, chiar dacă nu a spus concret cât a dat pe aparamentul său, a lăsat de înţeles faptul că acesta a fost extrem de scump.
"100 metri. 100.000 nu a fost nici terenul. În această zone e cam 4.000 de euro metrul pătrat construit, 2.000 metrul pătrat terenul. Poate costă chiar mai mult(de 150.000-200.000 de euro). Vecinul aici a luat 230 de metri cu 700.000 de euro", a recunoscut Ovidiu Lipan.

Fin cunoscător al vestimentaţiei masculine, maestrul are o sumedenie de pălării aşezate, uşor dezordonat, în vestibul! Ovidiu Lipan a arătat tuturor şi costumele sale, parfumurile scumpe, dar şi felul în care a aranjat casa, adică în stil feng shui.
Întrebat dacă anul acesta va fi unul cu noroc, adică unul în care urmează să se însoare, toboşarul nu a exclus deloc această variantă.
"Este cât se poate de posibil. Timpul este relativ pentru că noi trăim într-o iluzie", a mai spus vedeta.

Întrebat despre sentimentele pentru Corina Chiriac, cu care s-a iubit în urmă cu foarte mulţi ani, pe când Ţăndărică avea 19 ani, iar marea cântăreaţă ceva mai mulţi, artistul a avut o reacţie de răbufnire.
"E o parte din viaţa mea sau din viaţa fiecărui om care are o dragoste specială. Eu am întâlnit-o la 19-20 de ani. Ne-am schimbat, eu sunt alt personaj. Crezi că ea a fost singura femeie din viaţa mea sau cea mai importantă? De ce îi dăm atâta importanţă?", a declarat, într-un final, artistul.

Ovidiu Lipan este un muzician, compozitor și baterist român, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock din România, Roșu și Negru și Phoenix.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro