VIDEO PAPARAZZI / Probleme pentru Irinel Columbeanu? Fostul soţ al Monicăi Gabor a ajuns de nerecunoscut

+2 click pentru
galerie

 

Unde sunt vremurile de altădată? 
Aceasta întrebare cu siguranţă ne-am pus-o fiecare, măcar o data în viata şi am oftat fiecare fiind conştienţi că timpul trece şi nu iartă pe nimeni... nici măcar pe Irinel Columbeanu!

Cel care făcea pe vremuri furori cu viaţa lui luxoasă de la Izvorani şi datorită căruia presa a mâncat o paine bună ani de zile, datorită scandalurilor în care l-a implicat fosta soţie, nu mai este ce a fost!
Aşadar l-am întalnit pe eroul din Izvorani într-o zi în oras, la un exchange, fapt care ne confirmă că domnul Columbeanu înca sta bine cu finanţele sau dimpotrivă, ne duce cu gândul că Irinel nu stă tocmai pe "portofel" şi a trebuit să apeleze la economiile de criză. Cu mersul în reluare, caracteristic, domnul Columbeanu, a schimbat valută şi apoi s-a îndreptat spre propria firmă unde probabil trebuia să-şi mai arunce un ochi, ca lucrurile să functioneze cum trebuie. Irinel Columbeanu a fost ani la rând în topul milionarilor, cu o avere impresionantă, însă o decizie riscantă în afaceri l-a dus la sapă de lemn. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro